Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Nieuws

24-10-2017

Wij feliciteren Sam en Stefan met het afronden van de de PADI Open Water cursus op Center Parcs Port Zélande. Wil jij in een paar dagen je duikbrevet halen. Meld je dan hier aan.

Haal je PADI Freediver specialty

Wil jij PADI basic en Advanced free diver worden schrijf je in voor de basis cursus en vervolgcursus voor freediving. En leer comfortabel duiken, zonder perslucht, naar naar en diepte van 16 meter. Nu voor €499,-

Diep

De Deep Diver Specialty


Het komt zelden voor dat een duiker niet de drang heeft om diep te duiken. Diepduiken opent de deur naar veel nieuwe spannende duikstekken zoals dieper gelegen wrakken, riffen en wanden. Over het algemeen zijn duikers avonturier. Of het nu gaat om een wrak bezoeken of om foto’s nemen, het kan absoluut avontuurlijk worden genoemd. Het is heel begrijpelijk dat je, net als de meeste duikers, geïnteresseerd bent in diepduiken.

Diepduiken is een middel om een doel te bereiken. Je maakt een diepe duik om iets te zien, doen of ervaren wat op een minder diepe duik niet kan. Er is geen reden om een diepe duik te maken als je in wezen dezelfde duik kunt maken op geringere diepte. In tegenstelling tot minder diepe duiken, zijn diepe duiken meestal kort omdat de tijd en de luchtvoorraad beperkt zijn.

Tijdens deze opleiding ga je dieper in op de theorie van het diepduiken, en word je bewust van de extra veiligheids maatregelen bij een diepe duik

Om aan de specialty deel te nemen moet je minimaal Adventure Diver zijn en 15 jaar of ouder. Als je geslaagd bent ben je bevoegd om tot 40 meter te duiken!

Aantal duiken:  4 duiken.

(3 duiken als je de diep advanture duik al hebt gedaan)

Kosten van deze opleiding: €179,- voor 3 duiken € 229,- voor 4 duiken

 

Leren duiken ?

Wil jij ook starten met duiken? Sealand Diving heeft een special programma voor startende duikers!

Klik hier voor meer informatie!

 

Sealand Diving Agenda

Great Docs and SupportKijk in onze agenda, waar alle cursus data en examens staan vermeld.

Klik hier voor meer informatie

Aanbiedingen

duiik aanbiedingen - Sealand Diving

Specialty voor de halve prijs in combinatie met een andere opleiding.