Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Nieuws

24-10-2017

Wij feliciteren Sam en Stefan met het afronden van de de PADI Open Water cursus op Center Parcs Port Zélande. Wil jij in een paar dagen je duikbrevet halen. Meld je dan hier aan.

Haal je PADI Freediver specialty

Wil jij PADI basic en Advanced free diver worden schrijf je in voor de basis cursus en vervolgcursus voor freediving. En leer comfortabel duiken, zonder perslucht, naar naar en diepte van 16 meter. Nu voor €499,-

HomeMedical Oxygen Rebreather

Medical Oxygen Rebreather

Medical Oxygen Rebreather


De DAN Medical Oxygen Rebreather (MO2R) Training Module is een aanvullende trainingsmodule voor mensen die de DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries cursus met succes hebben afgerond binnen de afgelopen 12 maanden. DAN Oxygen Providers worden getraind om die duikverwondingen te herkennen waarbij een MO2R systeem een effectieve methode kan zijn om eerstehulp met zuurstof te leveren, hoe het systeem in elkaar te zetten en eerste hulp met zuurstof te leveren met behulp van een MO2R.Het MO2R Systeem is nuttig voor een ademende, gewonde duiker die bij bewustzijn is wanneer er sprake is van een grote afstand tot de dichtstbijzijnde medische faciliteit of vertraging tot het volgende niveau van noodhulp. Een MO2R is ontworpen om gedurende maximaal acht uur een hoge concentratie zuurstof te leveren. 

 

Cursusdoel
Het doel van de MO2R Training Module is het trainen en
onderrichten van DAN Oxygen Providers in de technieken om een MO2R Systeem te gebruiken als eerste hulp bij een vermoedelijke duikverwonding. Gebrevetteerde MO2R Providers zijn in staat om:

·         Vast te stellen wanneer de MO2R unit ingezet moet worden;

·         Het systeem te monteren; en

·         Het systeem te gebruiken met een DAN Zuurstofset om eerste hulp met zuurstof te verlenen aan een ademende, gewonde duiker die bij bewustzijn is.

Leerdoelen
Cursusdeelnemers moeten bekend zijn met de indicaties voor het gebruik en de bediening van en de veiligheidsoverwegingen m.b.t. de MO2R.

Elke cursusdeelnemer moet de nodige vaardigheden laten zien om de MO2R te monteren en te gebruiken voor het leveren van eerstehulp met zuurstof aan een gespeelde, gewonde duiker.
Elke cursusdeelnemer moet in staat zijn elke stap van de Operationele Checklist van het MO2R Systeem te volgen en te voltooien.
Om de MO2R Training Module van de Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries cursus met succes af te ronden, moeten deelnemers vaardigheid en zelfvertrouwen laten zien om de volgende vaardigheden te volbrengen:

·         Omgeving Beoordeling en veiligheid van de oxygen provider

·         Inzetten en bedienen van de DAN Zuurstofset

·         Besluitvorming: Wanneer gebruik je de MO2R

·         Identificatie van de voornaamste onderdelen van de MO2R
- Kooldioxide Absorbsiefilter

- Ademhalingscircuit
- Rebreathing Zak
- Oronasaal Masker + Maskerbandje
- CPAP of Peep klep

·         Gebruiksklaar maken van het MO2R Systeem

·         Bediening van het MO2R Systeem 

 

Kosten voor deze opleiding: € 89,-

 

Leren duiken ?

Wil jij ook starten met duiken? Sealand Diving heeft een special programma voor startende duikers!

Klik hier voor meer informatie!

 

Sealand Diving Agenda

Great Docs and SupportKijk in onze agenda, waar alle cursus data en examens staan vermeld.

Klik hier voor meer informatie

Aanbiedingen

duiik aanbiedingen - Sealand Diving

Specialty voor de halve prijs in combinatie met een andere opleiding.