Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Nieuws

24-10-2017

Wij feliciteren Sam en Stefan met het afronden van de de PADI Open Water cursus op Center Parcs Port Zélande. Wil jij in een paar dagen je duikbrevet halen. Meld je dan hier aan.

Haal je PADI Freediver specialty

Wil jij PADI basic en Advanced free diver worden schrijf je in voor de basis cursus en vervolgcursus voor freediving. En leer comfortabel duiken, zonder perslucht, naar naar en diepte van 16 meter. Nu voor €499,-

HomeDivemaster

Divemaster

PADI Divemaster Cursus

Dit is de eerste stap in jou professionele duik carrière! Wordt PADI professional en help mee met het geven van PADI opleidingen.

Tijdens deze opleiding ga je dieper in op de duiktheorie. Ook leer je hoe je leerlingen in een opleiding op een gepaste manier kunt helpen met problemen. De skills die je tijdens de Open Water, Advanced en Rescue cursus heb gehad ga je opnieuw oefenen, maar nu op demonstratie niveau. Dit ga je trainen tijdens de verschillende zwembadsessies in een van onze zwembaden in Eindhoven, Rotterdam of in het subtropisch zwembad van Center Parcs Port Zélande in Ouddorp.

In twee weekenden behandelen we alle theorie en ga je als Divemaster in opleiding mee helpen met het begeleiden van een PADI opleiding. Ook ga je een onderwaterkaart maken van een duiklocatie hier in de buurt.

Na deze opleiding kun je over heel de wereld aan de slag als PADI Divemaster!

De kosten voor deze opleiding zijn: € 599,-

 

Meld je hier direct aan voor de Divemaster cursus

 

Leren duiken ?

Wil jij ook starten met duiken? Sealand Diving heeft een special programma voor startende duikers!

Klik hier voor meer informatie!

 

Sealand Diving Agenda

Great Docs and SupportKijk in onze agenda, waar alle cursus data en examens staan vermeld.

Klik hier voor meer informatie

Aanbiedingen

duiik aanbiedingen - Sealand Diving

Specialty voor de halve prijs in combinatie met een andere opleiding.