Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Nieuws

24-10-2017

Wij feliciteren Sam en Stefan met het afronden van de de PADI Open Water cursus op Center Parcs Port Zélande. Wil jij in een paar dagen je duikbrevet halen. Meld je dan hier aan.

Haal je PADI Freediver specialty

Wil jij PADI basic en Advanced free diver worden schrijf je in voor de basis cursus en vervolgcursus voor freediving. En leer comfortabel duiken, zonder perslucht, naar naar en diepte van 16 meter. Nu voor €499,-

HomeRescue

Rescue

There are no translations available.

PADI EFR en Rescue Diver Course

De PADI Rescue Diver cursus leert je het belang van preventie en het handelen in noodgevallen met behulp van prettige materialen voor zelfstudie en praktijkoefeningen. Je krijgt les in zelfredzaamheid, stress bij duikers, eerste hulp bij duikongevallen, problemen met de uitrusting en andere onderwerpen. Dit is de beste manier om te leren hoe je moet handelen in vrijwel ieder noodgeval, ongeacht of dit aan de waterkant is of in het water.

Het ontwikkelen van de theoretische kennis gebeurt hoofdzakelijk door zelfstudie met behulp van het Rescue Diver Manual en de DVD. Voordat de training in het water begint, wordt de theoretische kennis met de instructeur doorgenomen.

Tijdens de duiken in het buitenwater zul je de in de theorie geleerde technieken toepassen in gesimuleerde praktijkoefeningen.
Deze oefeningen geven je het gereedschap en het zelfvertrouwen om de vaardigheden toe te passen in een noodsituatie. Verder zal je in het vervolg veel bewuster zijn van je omgeving. De Rescue Diver cursus is een erg leuke cursus om te doen, maar vooral heel erg leerzaam!

Kosten voor deze opleiding: € 429,-

 

Meld je hier direct aan voor de EFR en Rescue cursus

 

Na je Rescue opleiding kun je verdergaan met de Divemaster Opleiding. Klik hier voor meer informatie.

Of ga een specialty volgen. Klik hier voor meer informatie.


 

Leren duiken ?

Wil jij ook starten met duiken? Sealand Diving heeft een special programma voor startende duikers!

Klik hier voor meer informatie!

 

Sealand Diving Agenda

Great Docs and SupportKijk in onze agenda, waar alle cursus data en examens staan vermeld.

Klik hier voor meer informatie

Aanbiedingen

duiik aanbiedingen - Sealand Diving

Specialty voor de halve prijs in combinatie met een andere opleiding.