Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Nieuws

24-10-2017

Wij feliciteren Sam en Stefan met het afronden van de de PADI Open Water cursus op Center Parcs Port Zélande. Wil jij in een paar dagen je duikbrevet halen. Meld je dan hier aan.

Haal je PADI Freediver specialty

Wil jij PADI basic en Advanced free diver worden schrijf je in voor de basis cursus en vervolgcursus voor freediving. En leer comfortabel duiken, zonder perslucht, naar naar en diepte van 16 meter. Nu voor €499,-

HomeDiscover Scuba Diving

Introductie duik

There are no translations available.

Discover Scuba Diving

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Als je dat wilt weten maar niet meteen je brevet wilt halen, kun je met Discover Scuba Diving proberen of je het leuk vindt. Wij bieden dit aan zowel in het zwembad als in het buitenwater.

Hoewel de Discover Scuba Diving-ervaring geen echt duikbrevet oplevert, leer je in ondiep water hoe je een duikuitrusting moet gebruiken. Je krijgt een snelle en makkelijke introductie over wat er nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

Waarom het zo leuk is

Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen – mensen zijn er natuurlijk niet op gebouwd – maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor instructeurs bij het Discover Scuba Diving-programma is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar om ze er na afloop weer uit te krijgen. Waarom het zo leuk is? Het is allemaal leuk!

· Je kunt bovendien erkenning krijgen! Als je tijdens het Discover Scuba Diving-programma een echte duik in het buitenwater maakt, kan je ervaring meetellen voor het PADI Scuba Diver- of Open Water Diver-brevet, waardoor je al een stap verder bent als je besluit om ervoor te gaan.

Wat je leert

Je leert de benodigde basics om onder direct toezicht van een PADI-professional te duiken. Een van de dingen die je leert is dat je echt onder water kan ademhalen en of je dat leuk vindt of juist niet:

· Je leert hoe het voelt om een duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen als je duikuitrusting draagt.

· Je ervaart hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt.

· Je leert een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook gebruikt voor je volledige duikcursus wanneer je de volgende stap zet.

De duikuitrusting die je gebruikt

Alle uitrusting die je nodig hebt is inbegrepen in de Discover Scuba Diving-ervaring. Je gebruikt alle basisduikuitrusting, waaronder een masker, snorkel en vinnen, een trimvest waaraan je duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert.

Deelnamevereisten

Om Discover Scuba Diving te volgen moet je minstens 10 jaar zijn.

Je volgende avontuur

Als je een Discover Scuba Diving-programma hebt afgerond, kijk dan eens naar:
De Open Water Diver cursus

Kosten van deze opleiding: €45,-

Prijs incl. buitenduik: € 99,-

Meld je hier direct aan voor de Discover Scuba Diving

 

 

 

Leren duiken ?

Wil jij ook starten met duiken? Sealand Diving heeft een special programma voor startende duikers!

Klik hier voor meer informatie!

 

Sealand Diving Agenda

Great Docs and SupportKijk in onze agenda, waar alle cursus data en examens staan vermeld.

Klik hier voor meer informatie

Aanbiedingen

duiik aanbiedingen - Sealand Diving

Specialty voor de halve prijs in combinatie met een andere opleiding.