Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Nieuws

24-10-2017

Wij feliciteren Sam en Stefan met het afronden van de de PADI Open Water cursus op Center Parcs Port Zélande. Wil jij in een paar dagen je duikbrevet halen. Meld je dan hier aan.

Haal je PADI Freediver specialty

Wil jij PADI basic en Advanced free diver worden schrijf je in voor de basis cursus en vervolgcursus voor freediving. En leer comfortabel duiken, zonder perslucht, naar naar en diepte van 16 meter. Nu voor €499,-

HomeDirect Aanmelden

Aanmelden

There are no translations available.

Klik hiernaast op de opleiding die je wilt volgen. Je komt vervolgens op het aanmeldingsformulier terecht. Hier selecteer je de gewenste cursusdatum en kun je alle verdere gegevens invullen. Wij ontvangen je aanmeldformulier per email en zullen binnen enkele dagen contact met je opnemen over de opleiding. Vul per persoon 1 aanmeldformulier in. Ga je samen met iemand anders de cursus doen, vul dan zijn of haar naam in bij de opmerkingen.

 

Staat je gewenste datum er niet bij. Stuur dan even een email naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en we zullen proberen of we de datum alsnog voor je in kunnen plannen.

 

Leren duiken ?

Wil jij ook starten met duiken? Sealand Diving heeft een special programma voor startende duikers!

Klik hier voor meer informatie!

 

Sealand Diving Agenda

Great Docs and SupportKijk in onze agenda, waar alle cursus data en examens staan vermeld.

Klik hier voor meer informatie

Aanbiedingen

duiik aanbiedingen - Sealand Diving

Specialty voor de halve prijs in combinatie met een andere opleiding.